Hörhiäisviikon musiikkielämyksiä

Hörhiäisviikon musiikkielämyksiä

Tulevina Hörhiäisviikon iltoina on mahdollisuus nauttia hienoista konserteista.

Musiikkitarjonnan aloittavat Kankaanpään musiikkiopiston opettajat, kun keskiviikkona 22.8. klo 19 alkaen kuullaan Kankaanpääsalissa Juha ”Junnu” Vainion klassikkokappaleita. ”Tarinoita elämästä” –tribuuttikonsertissa kuullaan mm. maailman ensiesityksenä T.Kärki/J.Vainion ennenjulkaisematon sävellys ja sanoitus. Liput konserttiin ovat 15 €.

Torstaina 23.8. on vuorossa LC Kankaanpää/Keskustan Hyväntekeväisyyskonsertti Kankaanpään kirkossa. Klo 19 alkavassa konsertissa esiintyy a cappella –yhtye Club for Five. Liput ovat 25 € ja konsertin tuotto käytetään lyhentämättömänä paikkakunnan lasten ja nuorten toimintaan.

Perjantaina 24.8. klo 19 on vuorossa Kankaanpään Seurakunnan järjestämän Sello soi elokuun illassa –musiikkitapahtuma, jossa esiintymässä ovat Seeli Toivio (sello ja laulu) ja Risto Raikaslehto (urut ja piano). Paikkana on Kankaanpään siunauskappeli ja konsertin käsiohjelma on 10 €.

Lauantaina 25.8. konsertoidaan jälleen Kankaanpääsalissa ja tällöin kuullaan yhdysvaltalaisen Simon & Garfunkel –duon hittejä klo 19 alkaen. Musisoimassa ovat Pasi Nieminen (laulu ja kitara) sekä Aki Hakasalo (laulu ja kitara). Esiintyjät lupaavat, että tunnelma on taatusti kuin 1967 livekonserteissa aikoinaan! Liput lauantain konserttiin ovat 15 €.