Ladataan Tapahtumat

Kankaanpään Yrittäjät ry – paikallista edunvalvontaa yrittäjien hyväksi

Kankaanpään Yrittäjillä on jäseniä yli kolmesataa. Teemme paikallista vaikuttamista kaikkien jäsenyrityksemme puolesta. Pienen kaupungin voimavara on paikallisissa yrityksissä. Haluamme vaikuttaa siihen, että toimintaympäristömme kehittyy ja kaupunkimme toimii yrittäjämyönteisesti kaikessa päätöksenteossa. Paikallisyhdistyksemme tekee tiivistä yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten, kehittämisyhtiön sekä monien muiden kanssa. Kaiken toiminnan tavoitteena on parantaa yrittäjien toimintaedellytyksiä.

Yrittäjäjärjestö yhdistää yrittäjät

Kankaanpään Yrittäjät ovat Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys. Suomen Yrittäjät ry on järjestömme keskus, josta yrittäjien edunvalvontaa hoidetaan laaja-alaisesti niin valtakunnallisesti kuin EU:n tasolla. Maakuntamme asioita hoitaa Satakunnan Yrittäjät ja paikallisen tason toiminnasta vastaa paikallisyhdistys Kankaanpään Yrittäjät. Järjestön toiminta yhdistää yrittäjien äänen kautta maan.

>> Lue Kankaanpään Yrittäjien esite tästä

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii
Pia Hirvonen
Kumppania Oy
PL 31
38700 KANKAANPÄÄ
puh. 050 534 2795
email. pia.hirvonen(at)kumppania.fi

Yhdistyksen sähköposti: kankaanpaan(at)yrittajat.fi

Kankaanpää on monipuolinen noin 13 000 asukkaan varuskuntakaupunki Pohjois-Satakunnan ytimessä. Kaupunki on Pohjois-Satakunnan elinkeinoelämän keskus ja tullut tunnetuksi myös palkitusta kaupunkisuunnittelusta, rikkaasta luonnostaan sekä runsaasta taiteen ja kulttuurin tarjonnastaan. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen kaupunkiimme!

  • Ei tuloksia.