Lähde tutustumaan yhdistystoimintaan

Lähde tutustumaan yhdistystoimintaan

Tulevina Hörhiäispäivinä on hieno mahdollisuus tutustua erilaiseen yhdistystoimintaan.

Tiistaina 21.8. klo 13–15 järjestetään KaSeVan tiloissa linja-autoasemalla Omaishoitajien, omaisten ja läheisten avoin kahvila. Tapaamisen teemana on ”Hyvinvointia ja voimavaroja”. Kahvila on kaikille avoin ja maksuton ja tarkoitettu tuleville, nykyisille ja entisille omaishoitajille sekä omaishoidosta kiinnostuneille. Näitä OmaisOiva-kahviloita on tulossa syksyllä myös ke 3.10 ja to 8.11.

Heti perään klo 15 alkaa samoissa KaSeVan eli Kankaanpään Seudun Vammaisjärjestöjen tiloissa KaSeVan oma, ainutlaatuinen 24h-tempaus. KaSeVa on siis auki vuorokauden ympäri aina ke 22.8. klo 15 asti ja luvassa on järjestötori & järjestökirppis, bingo, karaokea, elokuvia, pelejä, kahvia ja juttuseuraa.  Katso tarkempi ohjelma tapahtumasivulta ja tule viihtymään hyvässä porukassa! KaSeVan tilat ovat normaalisti avoinna arkisin klo 10-15.

Vielä keskiviikkona 22.8. klo 13–15 on mahdollisuus tutustua samanaikaisesti kahdenkin yhdistyksen tiloihin ja toimintaan kun Kankaanpään Seudun Muistiyhdistys järjestää muistikahvilan SPR Kankaanpään osaston toimitiloissa eli Sydäntuvalla.