Näyttely ja työpaja lisäyksenä Hörhiäisviikon kulttuuritarjontaan

Näyttely ja työpaja lisäyksenä Hörhiäisviikon kulttuuritarjontaan

Kankaanpään taideyhdistys ja SAMKin Taiteen kehä –hanke tuovat Hörhiäisviikolla mukavaa ”pörinää” entisen Marivarumon liiketiloihin (Keskuskatu 53):

ma 20. – su 26.8. on nähtävillä näyttely keskustan koulun oppilaiden hörhiäisaiheisista teoksista liiketilojen ikkunoissa. Teokset ovat osa Kankaanpään taideyhdistyksen Muuntamosta Hörhiäispesäksi -projektia. Työskentelyn ohjaajina ovat toimineet keskustan koulun opettajat.

ti 21.8. klo 12-15 järjestetään Marivarumon tiloissa TEETOTUM pörinää -työpaja. Latvialaisten taideopettajien työpajassa voi rakentaa leikkisän teetotumin! Työpaja on osallistujille maksuton.

Eikä kannata unohtaa Hörhiäisviikon muuta näyttelytarjontaa, sillä ohjelmassa olevat näyttelyt ovat toki muutoinkin avoinna kuin vain Hörhiäisviikolla!

Katseen kohteena: sinä minä hän –näyttely

Kankaanpään kaupunginmuseossa on pysyvien näyttelyiden lisäksi näyttely muoto-­ ja henkilökuvien monipuolisesta maailmasta. Museo on auki su 26.8. saakka joka päivä klo 11–18 ja sisäänpääsy on kesäkauden viimeisenä viikonloppuna la 25.8 – su 26.8. ilmainen. Tämän jälkeen museo on auki talvikauden aukiolojen mukaan eli la-su 12–16. Katseen kohteena -näyttely jatkuu aina 29.4.2019 saakka.

Pekka Mattila muistoissamme

Kankaanpään galleriassa on esillä kankaanpääläisen taidemaalari Pekka Mattilan syntymän 75­-vuotismuistonäyttely. Galleria on auki ke 12–18, to–pe 12–16 ja la 11–14. Muistonäyttely on galleriassa 1.9. saakka, jonka jälkeen galleriassa jatkuvat kuukausittain vaihtuvat näyttelyt. Gallerian toimintaa pyörittää Kankaanpään taideyhdistys.

PÄÄTÖS-näyttely

SAMK Kuvataide Kankaanpään galleriassa on esillä 31.8. saakka kooste taidekoulusta valmistuneiden opiskelijoiden ”PÄÄTÖS”­loppunäyttelystä. Taidekoulun galleria on auki Kankaanpään gallerian kanssa samanaikaisesti eli ke 12–18, to–pe 12–16 ja la 11–14.