Ladataan Tapahtumat
27 toukokuu maanantai

Kuntokeskus Combi

Torikatu 15
Kankaanpää, 38700
045-3248895 https://combi.fi/

Combi on Kankaanpäässä Torin laidalla sijaitseva, erinomaisesti varusteltu kuntokeskus, joka on sirukortilla käytettävissäsi joka päivä aamuviidestä iltakahteentoista. Avarat tilat antavat mahdollisuuden monipuoliseen liikkumiseen juuri silloin, kun sinä olet virkeimmilläsi.

Kaikenkuntoiset treenaajat ovat tervetulleita Combiin nauttimaan liikunnan tuomasta ilosta ja hyvästä fiiliksestä. Tee treenisi luotettavilla TechnoGym merkkisillä laitteilla, laitteemme ovat uutena ostettuja ja pidämme niistä huolta jatkuvasti, huollatamme laitteemme TechnoGymin huoltopalvelulla. Minimoimme näin turhat loukkaantumisriskit.

Hyvin varustellun kuntosalin lisäksi Combi tarjoaa monipuolisen kattauksen ryhmäliikuntaa viikon jokaiselle päivälle.

Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin kehonhuoltoa kaipaaville kuntoilijoille kuin tehorääkkiä etsiville treenaajillekin. Combin jokaisella ryhmäliikuntatunnilla on osaava ja ammattitaitoinen ohjaaja juuri sinua varten. Tutustu lukujärjestykseemme ja löydä omat suosikkisi!

Kuntoilun tueksi tarjoamme myös kuntosaliohjausta, Personal training -palveluita sekä erilaisia kursseja.

Perheellisiä liikkujia palvelee maksuton lapsiparkki, jossa pikkuväelle on järjestetty valvottua toimintaa vanhempien kuntoilutuokion ajaksi. Vauhdikkaan treenin jälkeen on mukava suunnata Combin viihtyisiin pukuhuone- ja saunatiloihin. Rentoutusta ja hyvää oloa voit lisätä myös hierontapalvelujemme avulla.

Combista löydät laajan valikoiman hyvän olon palveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja eri liikuntamahdollisuuksiin Kankaanpäässä!

Kuntokeskus Combi tarjoaa Hörhiäisviikon aikana:
Kaikille ryhmäliikuntatunneille pääsee veloituksetta, katso oheisesta kuvasta tarkemmat aikataulut!

 

  • Ei tuloksia.