Viikonloppuna seikkaillaan ympäri kaupunkia ja liikutaan upealla, uudistetulla yleisurheilukentällä

Viikonloppuna seikkaillaan ympäri kaupunkia ja liikutaan upealla, uudistetulla yleisurheilukentällä

Hörhiäisviikon käynnistää lauantaina 18.8. hieno City Adventure – kaupunkiseikkailu –tapahtuma, jossa kuljetaan 2-4 hengen joukkueissa erilaisia tehtäviä ja haasteita suorittaen. Lähtö tapahtuu liikuntakeskuksen palloiluhallilta klo 10 (Hörhiäinen on mukana avauksessa!). Jos et ole itse seikkailemassa niin lähde matkan varrelle kannustamaan! Tunnistat seikkailijat oranssista paidoista! Kaupunkiseikkailun takana on aktiivinen Vapaa-Ajan Viettäjät ry.

Kannustamaan pääsee myös nuoria urheilijoita, kun 9-15 vuotiaat juoksevat lauantaina 18.8. Nuorten Satakunnan mestaruusviestijuoksukisoissa yleisurheilukentällä. Kisat alkavat klo 11. Täällä juoksevat tulevaisuuden huiput! Kisat järjestää Kankaanpää Seudun Leisku.

Sunnuntaina yleisurheilukentän täyttää ilo ja riemu, kun Koko Perheen Hyvinvointipäivä kutsuu kaikki liikkumaan. Klo 13-16 järjestettävässä tapahtuman kohokohtana on Duudsoneista tuttujen Jarpin ja HP:n koko perheen show. Päivän juontavat Aki ja Rita, jotka tuovat tapahtumaan hyvinvointibussinsa ja liikuttavat osallistujia. Mukana menossa on myös Ville Viking. Päivä on tarkoitettu kaikille vauvasta vaariin ja päivän aikana on mahdollista kokeilla monia eri lajeja mm. köydenvetoa, jousiammuntaa ja keppihevoskisaa. Voit myös kokeilla JämiSportsin maastopyörärataa. Kahvila-konditoria Postelli myy tapahtumassa kahvia ja herkkuja. Tapahtuman järjestää Satakunnan Yrittäjät yhteistyökumppaneineen. Muista ilmoittautua: www.lyyti.in/19082018 tai 050 312 9315

Ota siis vauhdikas lähtö Hörhiäisviikkoon ja lähde mukaan!