Hörhiäisviikko 2020 on päättynyt – KIITOS!

Hörhiäisviikko 2020 on päättynyt – KIITOS!

Hörhiäisviikko 2020 järjestettiin 14.-20.9.2020 kaupungin YouTube-kanavalla lähettävänä ohjelmana.

Tarjolla oli monipuolisesti tarjontaa eri kohderyhmille aivan kuten perinteiselläkin Hörhiäisviikolla: musiikkia ja kulttuuria monessa muodossa, arkistojen aarteita, jumppatuokioita, nukketeatteria ja muskaria, ajankohtaisia aiheita ja esittelyitä ym. ym.

Hörhiäisviikkoon kuuluivat myös Hörhiäisyöt, jotka järjestettiin 18. ja 19.9. Tällöin ohjelmassa oli livekeikkoja ja tietysti perinteinen Vuoden Hörhiäisen valinta! Viikko päättyi Kankaanpää-seuran järjestämään Kankaanpää-päivään.

Nyt on aika sanoa kiitos ja antaa palautetta!

KIITOS kaikille tapahtuman järjestäjille, sisällöntuottajille sekä muille yhteistyökumppaneille! Hörhiäisviikko YouTubessa oli ainutlaatuinen projekti ja tästä on hyvä viedä tapahtumaa tulevina vuosina eteenpäin.

KIITOS kaikille ruudun äärellä ohjelmaa seuranneille! Teiltä toivomme palautetta niin ohjelmasisällöistä kuin ohjelman toteutuksestakin. Palautetta pääsee antamaan seuraavan linkin kautta: https://my.surveypal.com/Horhiaisviikko2020palautekysely

Pyydämme palautetta perjantaihin 9.10 mennessä. Palautetta antaneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja.

Hörhiäisviikon ohjelmatallenteet ovat nähtävillä kaupungin YouTube-kanavalla myös tapahtuman jälkeen. Tästä pääset suoraan Hörhiäisviikko 2020 –soittolistaan: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnKySVaxvwqJ-xpojS2D2jhqdG_NxtGyG