Lähde tutustumaan toimintaan!

Lähde tutustumaan toimintaan!

Yksi Hörhiäisviikon tärkeimmistä tehtävistä on tuoda esille Kankaanpään aktiivista ”hörhiäistoimintaa” eli erilaisten yhdistysten ja muiden toimijoiden tapahtumia ja toimintaa.

Maanantaina 19.8. klo 9.30-11 tavataan MLL:n Kankaanpään puistotreffeillä Venlanpuistossa. MLL Kankaanpää järjestää aktiivista puistotreffi- ja perhekahvila toimintaa ympäri vuoden.

KaSeVa eli Kankaanpään Seudun Vammaisjärjestöt ry järjestää jo toistamiseen toimitiloissaan ainutlaatuisen 24h-tempauksen. KaSeVa on auki ti 20.8. klo 10-24 sekä ke 21.8. klo 7-17. Luvassa mm. ystävärasti, järjestötori, kirppis, bingoa, karaokea, kahvia, arvontaa, ym. sekä lapsille piirustuskilpailu: – piirrä Kasevalle maskotti. Ohjelmassa myös ti 20.8. klo 13-15 Satakunnan Omaishoitajat ry:n OmaisOiva -kahvila ja illalla klo 19 alkaen SPR:n Pärjätään Yhdessä -hankkeen kokous, johon toivotaan uusia aktiiveja mukaan!

Keskiviikkona 21.8. klo 13-15 järjestetään SPR:n sydäntuvalla viikoittainen käsityökahvila, jonne ovat kaikki tervetulleita käsityön kanssa tai ilman!.Joka kuukauden neljäntenä keskiviikkona on vuorossa Muistiyhdistyksen muistikahvila.

Kohtaamisia lapsiperheille ja nuorille

Viikottaisista tapaamisista mainittakoon myös Perheiden kohtaamispaikka keskiviikkona 21.8. klo 9-11. Kyseessä on uusi toimintamuoto, josta vastaavat yhteistyössä PoSa, kaupunki sekä yhdistykset ja oppilaitokset. Perheiden kohtaamispaikassa kaikki lapset, nuoret, vanhemmat ja isovanhemmat voivat tavata toisiaan. Kohtaamispaikkana toimii kaupungin liikuntakeskuksen uusi monitoimitila.

Nuorille viikottaista toimintaa tarjoaa tietysti kaupungin nuorisotila KetunGolo, joka on Hörhiäisviikolla avoinna ti-to klo 14-20 sekä pe 14-18. Hörhiäisviikolla ke 21.8. leivotaan ja to 22.8. on tietovisa. Kaikkien peleistä kiinnostuneiden nuorten kannattaa myös lähteä rohkeasti tutustumaan eSport-pelikerhoon, joka kokoontuu Valtti-työpajalla maanantaisin klo 17-20. Muista myös Valtin mysteerihuoneet!

Kylilläkin tapahtuu Hörhiäisviikolla

Kankaanpään aktiivisilla kylillä on myös monipuolista toimintaa. Hörhiäisviikolla Niinisalossa kyläyhdistys järjestää perinteisen Laavuillan torstaina 22.8. klo 18-20. Ohjelmassa ovat mm. perinteiset saappaanheiton kiertopalkintokisat. Lauantaina 24.8. klo 20 alkaen nautitaan venetsialaistunnelmasta Santaskylässä Puntarikosken Paviljongilla.