Ladataan Tapahtumat
24 elokuu lauantai

Herkutellaan-lähiruokatapahtuma

24 elokuun 2019, 11:00 - 24 elokuun 2019, 15:00
Kankaanpään tori, Kauppatori 2
Kankaanpää, 38700
Hörhiäisviikko 2019–ohjelmassa:
 
Suuren suosion saanut lähiruokatapahtuma Herkutellaan tulee taas! Lauantaina 24.8. klo 11–15 Hörhiäisteltassa järjestettävä tapahtuma kerää yhteen alueen tuottajia ja muita ruokatoimijoita ja kutsuu maistelemaan paikallisia herkkuja! Tänä vuonna tapahtuman järjestävät Kankaanpään Yrittäjät ry, MTK-Kankaanpää ja Kankaanpään kaupunki – City of Kankaanpää yhdessä.
 
Tapahtuma on tuottajille ilmainen. Ohjeet myyjille tässä esittelytekstissä alempana. Ilmoittaudu osoitteeseen: horhiaisviikko@kankaanpaa.fi
 
Tapahtumassa on myytävänä sekä yritysten että muiden lähiruokatoimijoiden valmistamia herkkuja maisteluannoksina sekä alueen tuottajien liha- yms. tuotteita suoramyynnissä.
 
Mukana ovat jo seuraavat toimijat:
* Frigårdin luomutila – luomuperunaa ja luomusipulia
* Julian leipomo – leivonnaisia
* Kahvila-konditoria Postelli – leivonnaisia
* Kuuselan lintutila – ankan ja viiriäisen munia, ankan filettä, ankankoipia ja ankkaa kokonaisena pakasteena, savustettua ankkaa kokonaisena pakasteena, kalkkunan ja ankan siipiä pakasteena, kalkkunachorizoa pakasteena
* Kuuselan tila – pensasmustikoita ja vadelmia
* Luonnon Magiaa – kuusenkerkkä-, inkivääri-, puolukka-, mustikka – ja voikukkasiirapit, puolukka-, mustikka- ja kuusenkerkkälimut
* Myllymoision hunaja – hunajaa
* Puu-Karin paja – puiset pippurimyllyt ym. ruoanvalmistustuotteet
* Opetusravintola Sataedu Hovi – pintxoja
* Rajalahden luomutila – luomumunia ja lammastuotteita
* Veneskosken kyläyhdistys ry – vohveleita ym.
* Weekend Snacks – gluteenittomia snacks-tuotteita
 
Paikalla myös Satakunnasta – Sikses parasta -hanke.
**************************
Ohjeita tuottajille:
Tapahtuman myyjiksi voivat ilmoittautua sekä yritykset että yksityiset henkilöt. Myytävien tuotteiden on oltava lähellä tuotettuja, mikä myös valmiiden annosten raaka-aineissa tulee korostua. Valmiiden annosten tulee olla pienehköjä ns. maisteluannoksia, hinnat 1-5 €/kpl.
 
Myyntipaikkana on hörhiäisteltta ja sen läheinen ulkoalue. Sisälle mahtuu 30 näytteilleasettajaa ja ulos sään salliessa vielä muutamia.
 
Järjestäjä varaa jokaiselle telttaan tulevalle myyjälle yhden myyntipöydän, (koko n. 160 x 80), teltan ulkopuolelle tulevat myyjät vastaavat itse omasta myyntipisteestään. Myyntipisteisiin on mahdollista saada sähköä. Myyjä tuo mukanaan mahdollisesti myynnissä tarvitsemansa tarvikkeet. Kalusteet eivät saa viedä tilaa toisilta myyjiltä. Torialueen vesipiste on Hesburgerin seinässä.
 
Myyntipaikkoja on rajallisesti. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin myyntipaikkoja, pyritään myyjät valitsemaan siten, että kokonaistarjonnasta muodostuu monipuolinen. Myyntipaikka on ilmainen.
 
Myyntipöytien/tuotteiden on oltava valmiina tapahtumapäivänä klo 11. Myyjät pääsevät telttaan klo 9 alkaen. Myyntipaikkojen on oltava tapahtuman jälkeen tyhjänä klo 16 mennessä. Myyjät vastaavat oman myyntialueensa siisteydestä ja turvallisuudesta.
 
Lupa-asiat: järjestäjä vastaa yleisluvista, kukin myyjä mahd. tarvitsemistaan erityisluvista
Tiedot
Päivämäärä: elokuu 24
Aika: 11:00 - 15:00
Tapahtuma tagia:
,
Tapahtumapaikka
Venue Name: Kankaanpään tori
Address: Kauppatori 2
Kankaanpää, 38700

+ Google Map
Järjestäjät
Organizer Name: Kankaanpään kaupunki
Organizer Name: MTK Kankaanpää