Vuoden 2018 Hörhiäinen on Kati Vuori-Uotila!

Vuoden 2018 Hörhiäinen on Kati Vuori-Uotila!

Tänään julkistettiin Vuoden 2018 Hörhiäinen torstain toripäivän yhteydessä. Hyvinvoinnin edistämisen keulakuvana toimii seuraavan vuoden ajan Kati Vuori-Uotila!

Tänä vuonna Vuoden Hörhiäistä sai ehdottaa perjantaihin 3.8. saakka ja valitsijaraati teki lopullisen valinnan ehdotusten pohjalta. Katin valinnan perusteluina oli mm. seuraavia kommentteja:

Iloinen liikuttaja, jonka energisyys vie mukanaan niin pienet kuin isommatkin jumpparit. Esikuvana monelle kankaanpääläiselle voimistelevalle lapselle ja nuorelle. Jaksaa antaa ison työpanoksen Kankaanpään Voimistelijoiden hyväksi vuodesta toiseen.

Kati on pitkään ollut kantava voima Kankaanpään Voimistelijoiden toiminnassa.

Kati on jo vuosia luotsannut Kankaanpään Voimistelijoita ja aina vaan mielettömällä energialla vie jo 73-vuotiasta seuraa eteenpäin. Kati toimii kankaanpääläisten ja etenkin lasten harrastustoiminnan eteen viikoittain ohjaamalla itse ryhmiä sekä johtamalla koko seuran muuta toimintaa. Kati ideoi aina uutta ja vie tarmokkaasti seuraa ympäri maailmaa erilaisiin tapahtumiin. Ilman Katin energisyyttä olisi Voimistelijoiden toiminta ja tarjonta huomattavasti suppeampaa. Katille on sydämen asia tarjota kankaanpääläisille laadukasta harrastustoimintaa ja liikuttaa ihmisiä.

Valitsijaraatiin kuuluivat Kankaanpään Yrittäjien puheenjohtaja Pia Hirvonen, Kankaanpään Seudun päätoimittaja Jarkko Ambrusin, Kankaanpään kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Johanna Luotolinna sekä LC Kankaanpään ja LC Kankaanpää/Kuninkaanlähteen Hörhiäistoimikunnan puheenjohtaja Lauri Ahopelto. Hörhiäisen julkistamisen suoritti kaupungin hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Paula Kuusisto.

Vuoden Hörhiäinen palkittiin kunniakirjan ja kukkien kera ja lisäksi Kankaanpään Yrittäjät ja Leijonat lahjoittivat hänelle yhteensä 200€ lahjakortin paikallisiin liikkeisiin.

Hörhiäisen voi nähdä Hörhiäisviikolla monessa paikassa!

Hörhiäisen voi tavata tulevalla Hörhiäisviikolla useissa eri tapahtumissa. Hän on mukana jo perjantaina 17.8. Kuntoutuskeskuksen hyötypelipäivässä, jossa on avoimet ovet yleisölle klo 13-15. Tämä siis ennakkotapahtumana Hörhiäisviikolle.

Lisäksi Hörhiäinen on mahdollisuuksiensa mukaan paikalla lauantaina 18.8. Kaupunkiseikkailun avauksessa, sunnuntaina 19.8. Hyvinvointipäivässä yleisurheilukentällä, perjantaina 24.8 ja lauantaina 25.8. Hörhiäisissä torilla, lauantaina 25.8. Lastenlauantaissa Kankaanpääsalissa ja vielä Hörhiäisviikon päättävänä sunnuntaina eli 26.8. Lastentapahtumapäivässä torin hörhiäisteltassa.

Tunnelmia Hörhiäisen julkistamistilaisuudesta