Kaupunginkirjaston tapahtumia Hörhiäisviikolla

Kaupunginkirjaston tapahtumia Hörhiäisviikolla

Kaupungin eri yksiköt ovat monessa mukana Hörhiäisviikolla sekä yhteistyössä että erikseen.

Keskiviikkona 21.8. laitetaan jalalla koreasti takapihatansseissa, jotka järjestetään kirjaston takapihalla. Klo 18 alkaa Petäjä-opiston vetämä tanssinopetus ja klo 19 alkaen voi laittaa opit käytäntöön Tanssiorkesteri Hyrrän tahtiin. Mukana järjestelyissä ovat kirjaston lisäksi kaupunginmuseo, musiikkiopisto, kaupungin kulttuuripalvelut ja Petäjä-opisto. Ennen tansseja nähdään myös Kankaanpään Voimistelijoiden esitys.

Kirjasto on mukana myös torstain 22.8. toripäivässä, johon se tuo klo 9-12 pop-up ulkoilmakirjaston, jossa pääsee tutustumaan mm. e-aineistojen maailmaan. Lisäksi kirjavinkkausrullat ja onnenpyörä. Torilla myös kaupunginmuseo ja Petäjä-opisto.

Torstaina illalla klo 18 kirjaston vieraaksi Kankaanpääsaliin saapuu tamperelainen suosittu dekkarikirjailija Seppo Jokinen. Tilaisuudessa Koskinen-dekkarisarjastaan useasti palkittu Jokinen jutustelee kirjailijatyöstään ja teoksistaan ja vastailee yleisön kysymyksiin. Jokista jututtaa YLE Porin toimittaja Pipsa Uutto-Rajakallio. Kankaanpääsalia ennen Jokinen on vierailulla Satakirjassa klo 17–17.30.

Kankaanpään kaupunginmuseon tapahtumat esittelyssä museon uudesta näyttelystä kertovan jutun yhteydessä.

Kankaanpään musiikkiopiston esiintymisiä on myös vielä tarjolla. Huipennuksena tietysti perjantain pieni yösoitto, mutta siitä lisää vielä myöhemmin…