Hörhiäisviikonloppuna monipuolinen ohjelmatarjonta

Hörhiäisviikonloppuna monipuolinen ohjelmatarjonta

Paljon on jo tapahtunut Hörhiäisviikon aikana ja väkeä on ollut hienosti liikenteessä. On seikkailtu ja liikuttu, nautittu musiikista ja kulttuurista, opittu uutta ja viihdytty yhdessä. Vielä on kuitenkin edessä monta mukavaa tapahtumaa!

HUOM! Hörhiäisviikonlopun tapahtumat keskittyvät Kankaanpään torille ja sen läheisyyteen. Tämä aiheuttaa normaalista poikkeavaa melua (esim. ulkoilmakonsertit) lähiympäristöön. Pahoittelemme haittaa, mutta toivomme kaikkien nauttivan tapahtumatarjonnasta!

Leijonien Hörhiäisteltta palvelee torilla molempina Hörhiäisöinä perjantaina ja lauantaina. Lisäksi torilla on Hörhiäistorimyyjiä. Kaikki tuotot LC Kankaanpään ja LC Kankaanpää/Kuninkaanlähteen järjestämistä Hörhiäisistä ohjataan suoraan kankaanpääläisten lasten ja nuorten hyvinvointiin stipendien ja muiden avustusten muodossa.

Ravintoloissakin tapahtuu ja hotelleissa on majoitustarjouksia, katso lisää täältä: yritysten ohjelmat ja kampanjat

Perjantain 23.8. ohjelmaa

Hörhiäisviikonloppu lähtee perjantaina 24.8. käyntiin perinteisellä lehdistö vs. valtuusto –pesäpallo-ottelulla, joka pelataan Kankaanpään pesäpallostadionilla klo 17.30 alkaen.

Kahvila-Konditoria Postellin nurkalla on lettukestit klo 17.30-21.

Illan aikana kannattaa myös poiketa Kankaanpään Seurakunnan avoimet ovet -tilaisuudessa Torikulmassa klo 19-23.

Klo 21 alkaen Kankaanpään torin uudella lavalla kuullaan Pienessä yösoitossa Kankaanpään musiikkiopiston ja Kankaanpään musiikkiopiston opettajien yhteistyössä tuottama hieno ”A Tribute to ABBA” -konsertti. Vuoden Hörhiäinen julkistetaan konsertin jälkeen n. klo 22.

Hörhiäisperjantain pimenevässä illassa tunnelmaa nostattaa noin klo 22.30 alkaen paikallinen bilebändi Muruset! Luvassa on hittejä niin menneiltä vuosikymmeniltä kuin tämän päivän kuumimmilta soittolistoiltakin. Torilla viihtyy pidempäänkin välillä hörhiäisteltassa piipahtaen.

Lauantaina 24.8. jatketaan

Lauantaina 24.8. on suosittu Herkutellaan-lähiruokatapahtuma klo 11-15. Mukana jälleen hieno joukko tuottajia ja muita toimijoita myymässä laadukkaita tuotteita sekä herkullisia maistiaisannoksia. Kannattaa poiketa Hörhiäisteltalla!

Herkutellaan-tapahtuman kanssa samanaikaisesti klo 11 käynnistyy uusi, hieno katusoittotapahtuma, joka jatkuu aina klo 14 saakka. Mukana mm. Harri & Peku, Amyrit, Harmony & B-men, Ulla ja Sami sekä tietysti harmonikkamusiikkia. Soittopisteet ovat TiliMilan/Metsäyhdistyksen katoksessa, Postellin terassialueen kulmalla ja Väreen kampaamon edustalla. Tulehan kuulolle ja varaa kolikoita mukaan!

Kulttuuriympäristön ja taiteen tarinat -bussikierros II jatkaa tutustumista Kankaanpään kulttuuriympäristöön, taiteeseen ja arkkitehtuuriin ja tuo sen esiin tarinoiden keinoin. Matkaan lähdetään torin tilausbussipysäkiltä klo 12. Paluu tapahtuu samaan paikkaan noin klo 13.30. Kierroksen oppaana toimii Kankaanpään taideyhdistyksen puheenjohtaja ja kaupungin entinen SAFA-palkittu arkkitehti Maija Anttila. Kysele vapaita paikkoja puh 044 577 2211 tai [email protected]. Bussilippu 5 €.

Klo 15 käynnistyy Kankaanpääsalissa Lastenlauantai, jossa on esiintymässä Mimi ja Kuku esityksellään ”Ystävyyden taikaa”. Esityksen järjestävät LC Kankaanpää Helmi sekä kaupungin kulttuuripalvelut. Liput 5 €.

Klo 17 Kankaanpään torilla päästään nauttimaan laadukkaasta live-musiikista, kun uuden lavan ottaa haltuun Krista Tanski & Korona.

Hörhiäisteltassa Hörhiäiskaraoke klo 20 alkaen (ilmoittautumiset klo 19).

Tanssit Puntarikosken paviljongilla Santaskylässä klo 20 alkaen. Tansseja tahdittaa J. Eskelinen & Onnenkulkurit. Ohjelmassa myös Venetsialaisten kokko ja ilotulitus. Liput 15 €, alle 15v ilmaiseksi

Sunnuntainakin tapahtuu

Sunnuntaina klo 13 alkaen Kankaanpään Paikallisravit eli Marinka-ajo Niinisalon Raviradalla. Paikalla on esittäytymässä tuore ravikuningatar Vieskerin Virva.

Hörhiäisviikon päättää Hyväntekeväisyyskonsertti Kankaanpäässä kirkossa klo 18. Esiintymässä on tangokuningas Teemu Roivainen.

Nautinnollista Hörhiäisviikonloppua!